Radio Logo
RND
Escucha {param} en la aplicación
Escucha Hundland - Sveriges Radio en la aplicación
(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

Hundland - Sveriges Radio

Podcast Hundland - Sveriges Radio
Podcast Hundland - Sveriges Radio

Hundland - Sveriges Radio

Guardar

Episodios disponibles

5 de 5
 • Vad är en hund?
  Hur man bäst uppfostrar en hund, det är en hetare fråga än man kan tro. Om Klara hittar rätt bland de små grusvägarna långt ut på Östgötaslätten hoppas hon komma hem till Per Jensen, professor i etologi, för att kunna ställa frågan: Vad är en hund, egentligen - och vad är en varg? Jenny Marek hjälper människor att förstå vilka krav som är rimliga att ställa på en hund. Dom är ju ändå bara...hundar.
  12/1/2014
  24:05
 • Den ständige följeslagaren
  Många har svikit mig genom livet. Han sviker mig aldrig. Under perioder av hemlöshet har hunden Tjabo varit Anne Hiettalas trogne följeslagare. Diabeteshunden Svea larmar matte Yvonne när hon måste mäta blodsockret. Vi träffar också hundinstruktör Ninna Lindman och ställer frågan: är hunden lojal, eller vill den bara ha godis?
  11/24/2014
  24:11
 • Livskamraten som måste dö
  För före detta hockeyproffset Tommy Söderström var hunden Roffe inte bara en hund utan en hel livsstil. När Roffe dog blev livet tomt. Chefsveterinären Gustav  Svensson får ibland vara den som avslutar våra hundars liv. En del av jobbet, något som är lätt att förklara och försvara. Men att ta bort sitt eget djur är en helt annan sak.
  11/17/2014
  23:58
 • Bakom lås och bom
  Vi tänkte att om man rörde den skulle den försvinna som en bubbla. När livstidsdömda Annika Östberg fick lära att sig att utbilda hundar på anstalten i Kalifornien förändrades hennes liv i fängelset. Om hunden som symbol för en avlägsen frihet – och om drömmen att en dag få en egen hund som inte behöver lämnas bort.
  11/10/2014
  24:24
 • Hund på remiss
  Som vakt, narkotikaspanare eller tullare är vi vana att se hunden. Men djuret med den exceptionella nosen tar plats i allt fler samhällsfunktioner. Vårdhunden Mio jobbar på äldreboende, där gamla, trötta och ibland ensamma får utlopp för ett grundläggande mänskligt behov – att ge kärlek. Och på Årstaskolan finns det ett rum där tre hundar lyssnar tålmodigt på när barn som behöver extra stöd läser ur sina böcker. 
  11/3/2014
  24:27

Acerca de Hundland - Sveriges Radio

Sitio web de la emisora

Escucha Hundland - Sveriges Radio, 22 Kvadrat i P3 y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.net

Hundland - Sveriges Radio

Hundland - Sveriges Radio

Descarga la aplicación gratis y escucha radio y podcast como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

Hundland - Sveriges Radio: Podcasts del grupo

Hundland - Sveriges Radio: Radios del grupo

Information

Debido a las restricciones de su navegador no es posible reproducir directamente esta emisora en nuestro sitio web.

Sin embargo, puedes escuchar la emisora en el reproductor emergente de radio.net.

Radio